uncas Creative Commons License 2008.11.24 0 0 21347
Most egy kicsit többet tudok mondanni egész Vasárnap heroicoztam, azt az összes heroicot végigtoltam de majd megnézem az achievementeket. Friss 80-asként egyedüli healképes kasztként mindig, és kb. sehol nem volt problémám. Ugy 5 manapotit ittam meg egész nap, szinte mindent speckó achievementtel öltünk, lassan meg kell nézzem mi hiányzik a dungeon heroból. :D A tank viszont elég jól fel volt szerelve, druida, 35k HPval, lehet az volt a különbség. Egy 3xLifebloom, Rejuv, Regrowth, WildGrowth fenn a tankon, és legtöbb helyen alig mozdult a HPja. Két kezemem meg tudom számolni hányszor kellett az instant healeket eltolni. Pl. a Stratholme timerun-nál a bronze drake reward az kb. ugy lett meg hogy nem is figyeltünk rá. (Megnyertem persze. :))) Én még alig cseréltem le valamit, az egyetlen igazi nagy upgrade hogy lecseréltem a KJ staffot a Nexus heroic mace-ra. Nekem teljesen az volt az érzésem hogy healerként Sunwell gearben már tulgearelten érkeztem a heroic dungeonokba. Tankoknál gondolom más a helyzet, talán DPSnél is a hit miatt. De egyelőre nagyon easynek tűnik a casual content.
Előzmény: Zka (21334)