quilla
2008.11.23
|
|
0 0
4346
|
Vaksag temaban sajna nem tudok okosakat mondani, egyreszt nem kovettem annyira figyelemmel az esemenyeket, masreszt meg human beallitottsagomnak koszonhetoen nem is nagyon ertek hozza. Azt tudom, hogy egyelore mi csaladi szinten kb ket teruleten ereztuk a hatasat, de mindketto pozitiv rank nezve (mondom, kizarolag szubjektive allitom ezt), a benzinar csokkenese es a lakashitelek kamatanak csokkenese erezheto (lesz).
Mondjuk az ev soran volt aremelkedes is elelmiszer teren (megint csak azt mondom, amit en eszleltem a vasarlasok soran) de itt nem kommunikaljak ezt olyan hangosan es negativan mint odahaza, hogy bejelentenek hogy holnaptok x es y szazalekkal dragul ez meg ez es ennek ekkora meg ekkora arfelhajto hatasa lenne. Oke, nem kizart, hogy mondjak, de akkor engem elkerul a dolog, en nem tapasztalok ilyen jellegu 'hangulatkeltest'. (idezojel, mert az embernek van oka ezen szomorkodni, de en nem hallok ilyesmit)
TAP nekem nem esik az erdeklodesi korombe, en csak lufival szoktam utazni, aki a fovarosban van az biztos tobbet tud rola. |
Előzmény: AstroMAN (4344)
|
|