Vlad19 Creative Commons License 2008.11.23 0 0 3075
nekem benzin/gázos 1.6 16V Ecotec van. jelenleg 155ezer km-el. az olajfogyasztás nálam 10ezer km-en körülbelül 1 liter, ami szerintem nem vészes, ugyis 10-15ezrenként illik elvinni olajcserére. viszont a fogyasztás amit gázból produkál emlitésre méltóbb. országúton 7 liter gáz környékén lehet megállítani, és nekem városban sem igen kúszik 10 liter fölé a fogyasztás. vegyesben 8 liter körül mindig kijön.
viszont ha gázosat veszel, arra nagyon figyelj hogy milyen régóta van benn a gáz, ugyanis ha nem megfelelően használják az autót gázon hamar tönkre lehet tenni a motort. akármennyire is hirdetik hogy jó a gáz és nem árt a motornak, azért mégsem arra lett tervezve az az autó, szóval hosszú távon nem az igazi neki, ezért néha kell használni benzinen is (pl én most csak benzinen fogom használni, amig ilyen alacsony a benzin ára) a gáz miatt sajnos előfordulhat hogy előbb el kell vinni egy motorgenerálra, mint benzines társait, azonban ha újra felmegy majd a benzin ára , és biztos hogy fel fog menni, lehet hogy elég hamar behozod ezt az anyagi hátrányt vele.
Előzmény: ateszdj (3073)