Ez a dolog engem is érdekelne. :) Ugyanis tervezem az egri inga elkészítését aminek élén a kedvencem 1366-os szili lenne de annak meg fordított AFP szedője van.
Más Fuggerth Szilit lehet még kapni egyáltalán?
Másik kérdésem az volna ettől függetlenül, hogy a Fuggerth BDt vezérlőn lévő sárga csík a homlokfalon rendkívül rikító, ezt szeretném átfesteni valami világosabb színre fakóbb sárga színre szal a kérdésem, hogy lehet erre festeni, vagy érdemes leszedni ezt a sárga részt és úgy az újat? mert a 387-as vezérlőt tervezem belőle megcsinálni. Illetve a tetőt milyen festékkel érdemes rozsdabarna színűre bekoszolni?
Pályaszám átírására milyen megoldások vannak? illetve valóban működik az a verzió hogy simán ledörzsölöm a psz-t a kocsiról?(Fuggerth esetében) ( msts fórumán pont írt egy gyerek ezzel kapcsolatban hogy lekoptak az írások és hogy ezt miként lehetne pótolni)
Bocs a rengeteg kérdésért,csak kicsit amatőr vagyok e téren és most hogy beszereztem pár Fuggerth kocsit eltőtörtek a gyerekkori modellvasutas emlékek,(amolyan 2. gyerekorom élem :) ) szóval, ezért ez a nagy érdeklődés az átalakítás módjai iránt.
Segítségeteket előre is köszönöm.