riska Creative Commons License 2008.11.21 0 0 10630
nem irtam olyat, hogy barmilyen csapattal szemben lenne eloiteleted. de mindenkit, aki ellent mond neked (vagy visszakerdez, mint en) ugy kezelsz, hogy szemuveges. ezt hogy hivjuk akkor? prékoncepszió? :)

visszaterve mondjuk k-rod-ra. szerintem o lenyugozott teged a rekordkonyvet atiro mentes szammal. amiert max respekt neki. de a save egy eleg erdekes kategoria es valszeg az MVP szavazok is a helyen kezeltek, mindossze 1 elso helyet kapott k-rod. foleg azert sztem, mert a save-k gyujtogetese nem csak a jatekoson mulik. ertem ez alatt, hogy lehet mas dobo is meg tudna csinalni 60 save-t, ha lenne annyi szituja a csapatnak.
AL closerek kozul 3-nak (mo, nathan, soria) volt jobb ERA-ja es WHIP-je valamint kevesebb blown save-je mint K-rodnak. ez a 3 szinte pont ugyanannyi K-t dobott mint o es ugyanannyi inninget is... csak eppen a csapat nem save szituval allt akkor. ez alapjan miert jar k-rodnak MVP cim? mert jokor volt jo helyen? tedd Mo-t es az o save%-t az anglesbe... hol allt volna meg 70-nel?
ezek olyan dolgok amikrol lehet beszelni, vitazni normalisan vagy lehet loszarozni, barmozni, szemuvegezni es dettozni....
Előzmény: stero (10629)