sancarlosp Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1231
Szerintem is borzasztó az az „erőd”, amit oda építettek! Le kell bontani! Szerintem az utca frontra egyébként is meg kell határozni szabályokat, ami a kinézetet illeti az szmsz-ben (vagy nem tudom hogy hívják ezt társasházaknál). Két apróság, az egyik, ha jól tudom, akkor a saját kertek határa a járdáktól fél méterre kezdődik minden esetben, itt 1 centit hagytak, kíváncsi vagyok, ki mérte ki nekik a kertet. A másik, hogy az egyes garázsából vett árammal fúrtak faragtak, amit ugye a közösség fizet. Ezzel az erővel felvezetek én is a garázsból egy kábelt és vidáman használom mindenre a közös áramot.

Egyébként kriminális, ami a saját kertekkel megy. Mi az elején nagyon gondolkoztunk, hogy saját kerteset vegyünk, végül nem azt vettünk, de megkérdeztünk a témában mindent. Nekünk azt mondták, hogy a kerteket úgy adják át, hogy sövényekkel el lesznek kerítve. Ehhez képest, mindeni magának kerítgeti el a kertet, jóval nagyobbat, és különböző eszközökkel, amitől szerintem förtelmes az összkép.

A hármas felett elkerített nagykert vételi ára pedig a közösséget illeti, erről állásfoglalást fogok kérni Varga úrtól. Amikor nekünk elkészítették a szerződést, és abban kiszámolták, hogy mennyi telekhányadot kell fizetnünk, még nem tudhattak arról, hogy az a terület, külön el lesz adva, és az egész területet osztották el, és így jött ki a mi hányadunk. Magyarul, kétszer adták el azt a területet. Az eladással nincs bajom, egyébként gyönyörű szép lett a kert, de az abból befolyt összeg a társasházé és nem a Liliomdomb Kft-t illeti. Ebből a pénzből pl szép kertet, játszóteret stb-t tudnánk építeni.

Tegnap vagy tegnap előtt egy nagy teherautó is bent parkolt egész este. Én már egyszer kétszer szóltam, nyomdafestéket nem tűrő a válaszokat kaptam, legközelebb rendőrt hívok…