Jó reggelt az uraknak/hölgyeknek!
Van valakinek 8 GB vagy nagyobb pendrive az autóban? Vettem bele egy 8 GB Kingstone-t, működik is, csak mióta ez van benne időnként random listával indul...mondjuk befejezem a napot egy Metallica albummal, majd hajnalban beülök és a kiscsókának tartott "Magyar Gyerekdalok" indul :) Csinál ilyet másnál is?
Ami jobban idegesít az az el. ablak. Legutóbb a bal oldali is a korábban irt tüneteket produkálta. Mélygarázsban leengedtem, automatán koppig le is ment, majd felfelé már csak 4 lépésben. Többször próbáltam, egyszercsak rendbejött. Míg nem ment rendesen, az el. ablak gombjai az ajtópanelen villogtak - ez előző alkalommal napsütésben nem tűnt fel, most viszont láttam.
És a heti top: nyikorog a bal első ajtó nyitáskor-csukáskor. Rég tudom, hogy a google után a WD-40 az ember második legjobb barátja, nekiestem vele a zsanérnak - akkor láttam hogy nem ott van a hiba. Az ajtó előtt, a kábel átvezető fölött van egy fekete műanyag borítás. Nyitáskor-csukáskor az ajtó éle hozzáér, gondolom most hogy hidegebb idő van a műanyag ridegebbé vált - ezért nem hallottam eddig hangját, csak az utóbbi hetekben. Mikor olajcserén voltam mutattam a szervizben, átirányítottak a lakatos műhelyükbe. Fejleményekről később...
Téli gumi nekem is befutott, csak még nem mentem érte. Pirelli Winter 190 Snowsport lett végül, felnire szerelve. Kicsit húztam a számat a 15-ös méret miatt, de az átmérő stimmel (-0.97%, -6mm), szakik azt mondták az ASR-ESP nem gond, a lényeg hogy a 4 kerék azonos méret/mintázat legyen. Így 195/60 R15 lesz.