én annyira nem vagyok biztos benne hogy a szerelők magasról szarnak az ilyen esztétikai kérdésekre. ha megbizható, netán jó ismerős szerelőd van azok készséggel vállalnak ilyeneket is:) én is inkább szerelővel rakattam be az új lámpákat a vectrába, mert nem akartam mindenféle sarus módszerrel legányolni a csatlakozó átalakitást. szerelő aztán szerzett is hozzá 2 új B2es lámpához való csatlakozót (nemtudom honnan, de 2 nap alatt bennt voltak a lámpák) , és tényleg nagyon szépen konkrétan megoldotta. meg csinált már meg nekem sokkal apróbb cuccokat is az autón (pl generátor visszajelző a műszerfalon kiégett , kicserélte)
tehát szerintem elviheted azért valami jó ismerős szerelőhöz hogy ugyan nézze már meg vagy szerezzen neked 1et bontottan ha lehet.
bár tény és való hogy a műszerfalat széjjel szedni sem lehet túl bonyolult, bár én még nem próbáltam... viszont majd 1x nekem is érik ez a kis kijelző átvizsgálása mert már a dátum elég hiányos (de ha megy a rádió az ugysem látszik), meg azthiszem az óránál 1 digitnyi hiba szokott lenni... a hőmérséklet még tökéletes , ami ugye a leglényegesebb szerintem ezek közül.
UI.: egyébként nagyon állatok lettek az új B2es lámpák , olyan fényerő tárul elém éjszaka, azthiszem felkelt a nap :) majd töltök fel róluk képet, csak most nem vagyok otthon , meg hétvégén sem megyek haza szal legjobb esetben telefonnal készült képet tudnék mutatni