Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2161
Na ma teljesen lehervadtam.Délelőtt nagy áskálódás közepette.jön a tesó SMS-e,kérdi hogy az 1 azaz egy db fát amit nekem vett elküldje -e vagy majd tavasszal elhozza.Azt hittem rosszul látok.9 fajtát írtam fel neki,ebből 5-re azért számította.De 1...hát azok után hogy a faiskolások érdeklődésemre válaszra se méltattak ,ez az egy fa...elkeserítő.Ilyen sovány ültetési szezonom még nem volt,ezek után az kell hogya szemzéseim közül se hajtson ki egy se.Apropo:a kákit lehet saját magcsemetére szemezni v oltani.A tesó próbaképp vetett és egy ki is kelt.A fügebokraim is szaporodnak,a két tavaszi dugvány él és a szomszédnak tavasszal adott bokor bennszakadt győkereiből is van két sarj.Valami legalábblegyen.Azért leírom ,hogy mik közül szerettem volna venni/ha valaki foglalkozott volna velem/:alma :Fuji-de csak M9-en,Szilva:az új németekből Elena,kKatinka,Haganta,Topend ,kajszi:Kuresia,Őszi+kopasz:Silver Giant,Rome Star,Fayette,Incrocio Pieri,Apolka.Ezeken kívül érdekelne még /Mo-n gondolom talán 100 múlva Kapható/:alma:Rubens,Elise,vm Delbarestivale klón,Junami.körtéből Fertilia Delbard/10éve volt róla cikk a Kertészet Szőlészetben csupa dícséret és hol van...?/Erika,Novembra,Benita,Uta,Dicolor,Verdi .Őszi+kopasz:Big Top,Maria Marta,Glohaven,Royal,Glory,Rich Lady,Elegant Lady Honnan tudnék ezek közül csak egyet is beszerezni ?
Előzmény: Béla1007 (2088)