solyom7561 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 640
A vízórát a gondnok olvassa le és úgy küldik el a vízművekhez,a lakóknak ez ügyben csak fizetni kell majd a számlát amit a vízművek küld ki.A lakásba nem kell bemenni mert a vízórák a folyóson vannak.A takarítás szerintem elfogadható,a ,,tisztelet lakók" nem vigyáznak eléggé a rendre.Pl. a minap az A.lépcsőház liftjébe beszart egy kutya a tulajdonos persze nem szedte föl.Tanúja voltam amikor a gondnok szólt egy kutya tulajdonosnak hogy szedje össze a kutyapiszkot a kertbe,ugyanis a kutya kirohant a lépcsőházból és rögtön a dolgát végezte.persze a tulajdonos nem szedte föl szó nélkül elment a kutyával.(egy nagy testű fekete kutya az A. lépcsőházból).
Szerintem nagyon sok hibát kell helyre hozni az új kk.-nak és amint látom a kivitelező nem nagyon segítőkész.B.lépcsőház 6.-em. a kivitelező ott hagyott egy ajtót és egy nagy tábla üveget.Miért nem viszik el onnan???Ha valakinél dolgoznak,pl. bútort szerelnek és a folyóson használják a fűrészgépet stb. miért nem takarítja föl a tisztelt lakó???Vagy ugyanez vonatkozik a liftekre is,költözködnek pakolnak a liftbe szemetet hagynak.A garázsban a gyalogos forgalom TILOS,de ezt sokan nem tartják be addig amíg valaki balesetet nem szenved.Azért előbb-utóbb a magunk és lakótársunk hibáit is meg kéne vitatni...........
Előzmény: kincsibogár (584)