Törölt nick Creative Commons License 2008.11.14 0 0 1328

Akkóó jól van!Mi ezeket a helyeket kihagyjuk!A Donovalyn nem voltam már kb.8-10 éve síelni!Egyszer megnéztük  úgy 5 éve,hogy mi változott(semmi)És olyan megfigyelésképpen sasoltam nem ragadtam lécet.Hát megmondom az őszintét,hogy a sok budapesti ,,én vagyok a Jani"-tól úgy tele lett a t..m,hogy azóta nem érdekel Donovaly!Tisztelet a kivételnek!Ettől függetlenül figyelem a történéseket és látom,hogy nagyon jó kis felvonókat csináltak!Már csábít a dolog,mert a nosztalgia visszahív!Azóta találtunk szlovákiában nagyon jó helyeket kb. ugyanilyen távolságra ahol még a magyarok elég ritkán fordulnak elő és nagyon jó pályák vannak!!

Ausztria:nekünk sajna egészségügyi okokból csak a közeli régiókban van lehetőségünk elmenni,de ott is megtaláltuk a tutit viszont ezzel a bódéval lehetséges,hogy bepróbálkozunk egy teljes hétvégével is és AKI nem tud velünk sajna síelni addíg séta után pihenhet a meleg lakóban!Hát ebből kifolyólag nem megyünk messzebb síelni.Pedig olaszországban nagyon jó kis terepek vannak!

Előzmény: Törölt nick (1326)