hannabori Creative Commons License 2008.11.14 0 0 2308

Nem:) Miért lett volna jobb?

A többieknek:

Nagyon könnyű pálcát törni más felett, vagy inkább hagyni hogy a nevelési tanácsadó,ill más gyerekekkel foglalkozó emberke hozza őket helyre:)

Persze én is elmehetnék foglalkozni bármi mással, csak velük ne kelljen!

Majd más megoldja, fizetek és kész:)

De ez nem egy beteg, fogyatékos viselkedészavaros gyerekekről szóló fórum,

ha erről lenne szó tényleg nem akarok a sorstársaitok lenni!!!:) Dehogy!!!:)

Annyi csak amit még leírnék hogy itt egészséges gyerekekről van szó.

Sajnos ahogy látom sok gyógypedagógus bejelentkezik ovodákba iskolákba hogy "felméri ingyen" a gyerekeket, és aztán majd meglátja kinek van szüksége a folytatásra.

Tehát nem a normális úton végezték ezt a vizsgálatot, hogy az ovónő behívatott volna minket, ír egy jellemzést miután mi felkeressük a nevelési tanácsadót.

Én utólag sokszor megkérdeztem az ovónőket van-e gond, láttak-e valamit rajta?

A válasz a nem volt, teljesen normális kislány de ők ehez nem értenek tehát nem kerültünk volna ezügyben a nevelésitanácsadó elé. Rájuk bízom a lányom napközban, ha szóltak volna hogy gond van hát elvittem volna..de így nem.

Abban pedig hogy valami kimaradt volna csecsemőkorukban és ezért gondjuk van..??-ez olyan "másra hárítom a felelősséget"-dolog.

Hát ha valakinek az elavult hogy a család és a családon belüli foglalkoztatás a fontosabb...????-ijjj!:))-lehet hogy foglalkozni kellene velük és nem lenne probléma?

"szerencsétlen megfogalmazás" plusz még sok bántó kifejezés....hogy lehet mégis egy ilyen mint amilyen én vagyok?-egy ilyen ember gyerekei akkor hogyan lehetnek az élmezőnyben, a havonta elért pályázatok helyezések??-de mindegy..csak érdekes ha már anyukát eleve ostobának írjátok le.

Na most hozzátok helyre az önbecsülésetek mondjuk ilyennel:

egyik problémás gyerek anyukája a másik problémás gyerek anyukáját bíztassa már hogy Én milyen hülye vagyok és Ő csinálja jól-holott bibi van a házatáján:)

Előzmény: Dogfüggő (2304)