whitequeen
2008.11.13
|
|
0 0
2150
|
[kézzel-lábbal a levegôben, de csak zárójelben :P] Közlési kényszer itt is :) S P O I L E R Hát ezt megkaptuk, jó kis tömény ship-epizód! Volt itt minden, Wuddytól a Hilsonig. Megjegyzem, ebbe a részbe aztán mindenki azt magyarázott bele, amit akart... Spec nekem egész a hüje fiókig totál Hameron mennyország volt. I've loved you, I missed you, intim párkapcsolati részletek utáni élénk érdeklôdés... tudjuk, hogy House olyan, mint Ron: általában akkor van (/mond) igaza(t), amikor viccel :) Régóta elôször volt ilyesmi sajnos, de most igazán hittem benne, hogy egy brutálnagy fordulattal a Huddy kissbôl Hameron beteljesülést varázsolnak! Ja nagyon örülök, hogy Ti is egyetértetek, hogy C. tündéri volt :) (OK, tudom, ilyet csak én állítok:P) Több szempontból is visszakaptuk egy kicsit (ill remélem, tartósan...) az igazi, s01-02 Cameront (hajcsatostul..!!:D). Sajnos voltak ennek mellékhatásai: a "majd én meggyógyítom az agorafóbiádat szívem tiszta szeretetével" dologtól a falnak mentem... :S Fôleg a felébresztôs jelenet volt ultragáz. Komolyan, ezeknek nem tanítanak pszichiátria alapismereteket az orvosin??? Ha egy pánikbeteg a fóbiájának megfelelô helyzetbe kerül, mondogathatom neki, hogy calm down... hát basszus. Wilson meg áruló :P Azzal együtt Candyhez hasonló indíttatásokat éreztem a jeleneteinél :D Annyira nem tud hazudni, egy másodpercre se hittem az I have dumájának, pedig én aztán tényleg mindenek bedôlök (még House ravatalbeszédének is, de csúnyán!!!!:D). A puszi ottvolt, pár millió társunk és a mi nevünkben cselekedett Cuddy :) Amikor meg (W) le akarta dobni House-t a kanapéról, na, az Safe-et idézô zseniális jelenet volt!!! A Cam-wombat szál sztem meg egyáltalán nem volt kidolgozva :S Chase szvsz egész egyszerûen tapló volt azzal az I know it's hard for you cos your husband died (kb) dologgal. A szál meg durva és igénytelen. Azé egy ilyen probléma megoldása nem két kórházfolyosói három mondatos beszélgetésset történik. Még ha hozzá is számítjuk H. totál álszent hegyibeszédét :P Cuddy tökéletesen összefoglalta, egyes, a kihalás szélén álló rajongóegyedek mivel érvelnek a Huddy ellen :) De a "tényleg, látszik, hogy sosem gondolkoztál el rajta" utána, na az ottvolt :DKb. ennyi :) U.i.: nem hiszitek el, de 15 perce viszket a kézfejem :DDDDD Mingyá felkerekedek, és becsöngetek holmi morcos dokik lakásába :D |
|