*Fleur* Creative Commons License 2008.11.12 0 0 2146
Spoiler 5x07!

Tegye fel a kezét, aki NEM sikított a végén, hogy csöngess már be bastard!!!!!!!!!!
:D
Candy, emlékszel a kis szösszenetre, amit együtt írtunk? Na, egy az egyben azok a jelenetek játszódtak le a szemem előtt, ha House most becsönget és Cuddy be is engedi... :D
Nyilvánvalóan egyértelmű volt, hogy nem lesz így, de mégis, az illúziót elhintették, kész, vége, most már megállíthatatlan lesz a fanok fantáziája.
Nem mintha eddig nem lett volna az.

Ez a rész nekem tetszett. Észrevettétek, remélem, hogy már majdnem együtt a régi team! És annyira jó volt ez a rész így, bár a Cameron-utálóknak biztos forgott a gyomruk, de szerintem Cameron százszor színesebb egyéniség, mint Tizenhármas, aki a mai részben benne volt egyáltalán?! Who cares.
És Chase édes mosolya a legvégén... annyira imádnivaló volt. No meg Jimmy!! Ahogy fűzte Cuddy-t, hatalmas meggyőződéssel, aztán a szex szónál fennakadtak a szemei! LOL!!! Hatalmas volt.
House meg hozta a formáját, és pontosan úgy folytatódott a csók után az egész történet, ahogy én speciel vártam. De mégsem volt az az ' én megmondtam'-érzés, meg nem volt klisés, annak ellenére, hogy számítani lehetett erre, csak erre, gyakorlatilag. Viszont mindketten érzik azért, House és Cuddy, hogy IGEN. Ő kell nekem, de nem merem meglépni, mert félek a csalódástól.
Remélem, folytatódik ilyen irányba a dolog, bár nem tudom, beteljesül-e igazán ez egyszer... amolyan Mulder-Scully?:D
A heti beteg elég unalmas volt, főleg, hogy mindenki Cuddy és House-csörtéket várt, gyakorlatilag alig vártam, hogy végre ne a beteggel foglalkozzanak.
És ideje volt elővenni a Cameron-Chase szálat, persze Cameronnak megint House adta meg az utolsó lökést.... :P