Peaceful Creative Commons License 2008.11.11 0 0 3171
Sziasztok! Nagy kérésem lenne! Most vásároltam (próbáltam-próbálok) először PayPal
segítségével az Ebay-on. Namármost, ki is néztem egy árut, lecsaptam rá, átutaltam a PayPalra a pénzt, ahol aztán meg is jelent az eladó nevével, összeggel.
Két levelet is kaptam az eladótól. Az első szerint küldi az árut, csak nem tudja mennyi idő alatt jut el hozzám "Hungary"-ba, mert ide még nem szállított, pedig nem csak Amerikába szállít, hanem világszerte. De minden okay volt.
Utána jött a következő levél, hogy az "addressem nincs konfirmálva", és tegyek valamit ennek érdekében, ha (A MÁR LEÜTÖTT!) árut meg akarom kapni.

Lehet, hogy nagyon ostoba előttetek a kérdésem, de - mint írtam - először vásárolok PayPal segítségével, és most teljesen bizonytalan lettem: mi ebben az esetben a konfirmálás? Hogyan tegyem meg? Melyik PayPal oldalon??? Fontos lenne a segítségetek, minél előbb, mert gondolom az amerikai eladó várja a konfirmálást, no meg én is szeretnék megtanulni alaplépéseket (ezek szerint...).

Nagyon magabiztos voltam, amikor az árut lecsaptam, de tudtam, van PayPalom, úgy könnyen megy a dolog...:( Hát nem.

Segítsetek!!!!

Kösz.:

Peaceful
Előzmény: digicat (3170)