nusikam Creative Commons License 2008.11.10 0 0 901

Köszönöm szépen, hogy meghagytátok a lehetőséget, hogy hibámat én javítsam ki, és erre nem figyelmeztetttetek. Elnézést kérek az elírásért.

Tehát Katie Melua új CD-DVD-jéről van szó, és az csak egy elírás volt, hogy Toy Collection-t emlegetek Katie Melua Collectionja helyett.

Hosszú autóúton volt lehetőségen többször meghallgatni az új CD-t, és számomra igazán öröm volt hallgatni ezt a CD-t. Hatalmas öröm. Az utóbbi időben talán kicsit hűtlen voltam Katie dalaihoz, ez így szokott lenni, ha túl sokat hallgatom azokat.

Az új CD-ről mondhatok csak véleményt, de ez csak egy vélemény. Az enyém.

Kimondottan örülök, hogy egy lemezen megtalálhattam a régi sikeres, közismert szépséges dalokból jó néhányat. Játékból felállítottam egy sorrendet, de egy levelem idő túllépése miatt elszállt, ezért már nem ismétlem meg. Az új dalok közül nekem csak a Two Bare Feet, ami nagyon tetszik. A másik kettővel igazán nem sikerült megbarátkoznom. Meghallgatni, és azonnal megszeretni...

Azért az első néhányról írnék..

1. Tiger In The Night   (nem véletlenül)

2. What A Wonderful World  (duet with Eva Cassidy)

3. Spieder's Web

4. Piece By Piece

Utolsó Mary Pickford, de olyan jó volt, hogy ismét találkoztam vele :)

Nagyon örültem, hogy a legkisebb bevásárlóhelyen is megvehettem volna néhány frankkal drágábban Katie kollekcióját, új CD-jét és DVD-jét.

A borítóról ejtenék néhány szót.

Nagyon mutatós, de kibontva csalódás ért.

A gyönyörű Katie Melua kedves szép mosolyával, kedvességének, szépségének  minden kisugárzásával egy eléggé gyenge minőségű borítóra került rá. Ezért nem tudom ki lehet a felelős. Vagy mégis?

A DVD-t  a héten megnézem valamikor.

Viszlát!