ncc1701 Creative Commons License 2008.11.09 0 0 976
SZerintem húzd meg magad. :) A sok papírral csak a probléma van, kitalálnak mindent. Jobb fű alatt intézni, úgy egyszerűbb a történet. :) Plána ha már úgy van egy ideje, akkor a szomszédok sem ugrálnak, mert megszokták.

Én így fogok tetőteret csinálni. A ház eleve el van takarva tujákkal, alig látszik belőle vmi. Idén betettem fenntre 2-2 ablakot az oromfalra. Tavasszal/nyáron lecserélem a tetőt. Ősszel beszigetelem, és kb 2 év múlva kb kész is. Ha addig nem jelent fel senki, akkor már nem is fog. :) Nálunk nem nagy divatja van mindenhez papírost kérni. Én sem firtatom, h a 2 szomszédom kert végében milyen épület van, és ugyan miért van a kert végében, és miért üzemeltet ott műhelyt. :)

Szerelt kéményt is arrébb fogom tenni 2 métert, mert egy másik, elzárt helységbe szeretném tenni a nyílt égésterű cirkót. Valahogy nem jó a fürdőben, még ha turbós lenne... A kutyának nem fog feltűnni, h arrébb lett rakva.

Gázcsövet is szakival fogom a faltól kijjebb rakatni, vagy fullra beszigetelem. Ha már egyszer átvették, akkor nem nézik. Ha meg vkinek nem lesz jó, akkor vihetik az egészet a fenébe, leteszek egy vegyes tüzelésű kazánt, vagy egy hőszivattyút, és kinyalhatják. :)
Előzmény: windy12 (971)