TUZI Creative Commons License 2008.11.08 0 0 7459
Bizony én is az akusaruról kötöttem le ,természetesen biztositékon keresztül. Nem is igen érdemes az autó eredeti elektromos rendszeréhez hozzá piszkálni.
Nemtudom hogy akarod a "kapcsolását" megoldani, de elmondom én hogy oldottam meg.

Vettem egy eredeti kapcsolót a közép konzolhoz. Talán az első "tolató" szenzor kapcsolót. Mivel ez is lényegében csak egy nyomógomb, így tökéletesen ellátja a eladatát. Simán beszerelhető egy vakdugó helyére, és a megvilágitása is megoldható. Egyetlen probléma a egy árva derót kivezetése. Nem igen akarta senki vállalni. Komolyan röhely volt ahogy a márka szervízek hozzá álltak a dologhoz.
A végén egy taxi órákat szerelő barátom talán 10 perc alatt behúzta a vezetéket valahol a kormány alatt ment ki a tűzfalon. A 10 percben már a szerelés, nemtúl macerás, is benne volt.
Ja igen természetesen relén keresztül kapcsolja a konpresszort, és a kapcsoló testet ad. Így nem kellet bent sehonnan levennem +, csak - az meg nem gond.
Hova szereled a konpresszort, és hova a sípokat. Ha megtalálom a képeket megmutatom hogy én hogy oldottam meg, sőt lefényképezek mindent, ha lesz időm holnap.
Nem igérek semmit mert vendégeim lesznek, és ha későn mennek el akkor már ,sőtétben nem vállallom.
Előzmény: troberto (7449)