Bizony én is az akusaruról kötöttem le ,természetesen biztositékon keresztül. Nem is igen érdemes az autó eredeti elektromos rendszeréhez hozzá piszkálni.
Nemtudom hogy akarod a "kapcsolását" megoldani, de elmondom én hogy oldottam meg.
Vettem egy eredeti kapcsolót a közép konzolhoz. Talán az első "tolató" szenzor kapcsolót. Mivel ez is lényegében csak egy nyomógomb, így tökéletesen ellátja a eladatát. Simán beszerelhető egy vakdugó helyére, és a megvilágitása is megoldható. Egyetlen probléma a egy árva derót kivezetése. Nem igen akarta senki vállalni. Komolyan röhely volt ahogy a márka szervízek hozzá álltak a dologhoz.
A végén egy taxi órákat szerelő barátom talán 10 perc alatt behúzta a vezetéket valahol a kormány alatt ment ki a tűzfalon. A 10 percben már a szerelés, nemtúl macerás, is benne volt.
Ja igen természetesen relén keresztül kapcsolja a konpresszort, és a kapcsoló testet ad. Így nem kellet bent sehonnan levennem +, csak - az meg nem gond.
Hova szereled a konpresszort, és hova a sípokat. Ha megtalálom a képeket megmutatom hogy én hogy oldottam meg, sőt lefényképezek mindent, ha lesz időm holnap.
Nem igérek semmit mert vendégeim lesznek, és ha későn mennek el akkor már ,sőtétben nem vállallom.