Báxli Creative Commons License 2008.11.07 0 0 6167

Azért kérdeztem, hogy milyen infókra számítotok, hogy hátha megértem egy megfelelő magyarázat hatására.

Mert ahol a csomópontokat figyeli a kamera ott a forgalmat figyelik. De nekünk nem erre van szükségünk, hanem biztonságra.

A rendőrség pedig milyen információt kap pl. a Spar körforgóból? Azt, hogy mennek az autók, vagy nem. Ennyi.

Engem az este kószáló 3-5 fős csoportok megfigyelése, melyek módszeresen és büntetlenül verik szét a várost, riasztgatják a járókelőket, péntek este bazalt zúzalékkal dobálják az autókat az alagútban, vagy "jó esetben csak" összefestik az épületeket jobban érdekelne.

Ha az államra várnánk -akinek elvileg feladata lenne a közbiztonság megteremtése- akkor jó sokáig várhatnánk

Ez nagyon jópofa megállapítás, nem tudom miért nekem írtad. Valamivel közelebb vagytok a politikához mint én. A rendőrség lehetőségeinek korlátozása meg pártfüggetlen. Minden féle párt képviseltette már magát, vezető pozicióban, idáig mind csak rontott a helyzeten.

De talán ha a helyi közterületfelügyelet összeszedné magát, javíthatna a helyzeten.

Miért van az, hogy ha én 500 m.-t megteszek a városban három szabálytalanságot látok. Miért nem látja ezt más is?

Előzmény: Piros Hangszóró (6164)