Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 1202

Ittvagyóóók!Einstand!Elfoglalom.Ipiapacs1-2-3!Mondtam tegnap,hogy válság van.Mindenki dógozik,mint állat!Én azt vettem észre,hogy amikor kongatják a vészharangot akkor nekünk annyi munkánk van,hogy beledögölődünk!Amikor meg dübörög a gazdaság akkor azon gondolkodok,hogy bezárom a bóótot!!Hát ezt én máá nem fogom megérteni a nyugdíjig az biztos!Pedig még 1 kicsit odébb van...

Mostanában azon agyalok,hogy egyik haverommal csinálunk egy (kettő)tartályt a bódé aljára a víznek a másik meg a szennyvíznek.Mert ezen a pécsi túrán megadta magát a műanyag ballon.Elfáradt az alja.Orfűn megtöltöttem egy utcai kútnál aztán reggelre a kévéhoz is alig volt benne víz.

Kóórból vagy aluból gondoltam és valahová a tengely közelébe helyezem,hogy ne a vonóhorgot nyomja.A másikat meg a szennyvíznek az ellenkező oldalra.Eddig a mosogatólé csak ment ki a világegyetembe.A műanyagballon benne volt idáig a gázpalack mellett a vonóháromszögön és elég nehéz így kiegyensúlyozni!

A szennyvizest kihúzhatóra gondoltam,mint a ,,nagyoknál"és akkor eltudnám vinni kiüríteni amikor megtelt.Pl.egy campingben.

Előzmény: caerleon (1200)