Áááá, köszi a jellemzést!
Szerintem jó kis számok, bár nekem nem Jimmysnek tűnik a játéka, pont ezért tetszik, vagy legalábbis a legtöbb lemezemen nem így karistol a kisöreg (nyugodjon békében)
Viszont a hottentották szerintem ennek alapján hallhatják mi az amit bluesnak hívnak a tengerentúlon... :) Szép kis játék és nagyon finom nóta, mint ahogy a címe is utal rá, Mr. Brown elégedett lehetett valahol egy füstös bárban, mikor ezt a nótát kérte. :) Nemde?!
Más.
Hallgattam néztem MókusMisi kollégánk ügyködését is. Nos az is jó munka, gratula neki is. (talán annyi élcelődés hogy a csaj kicsit hunglish-ül énekel, de ez a legkevesebb)
Azt viszont nem tudom hogy eleve a youtube csinálja ezt a lebutított video verziót,
vagy a letöltő program???
Valaki kiokíthatna youtube használatról hogy ott mi újság feltöltésileg. (videoméret, formátum stb, eljárás, regisztráció...???)
(ui. remélem bekerül az archívumba Bryan Lee bácsi munkálkodása, mint nálam, mégha kissé zajos is a felvétel. Emlékszem, mikor a Blues for Mr. Brownt hallottam elősször a haver audiofill rendszerén 19akárhányban, rohantam haza üres kazettáért és utánna az ment otthon a walkman-ben 927x egymás után! :) A hangszerboltos haverom, szintén egész nap ezt az egy számot hallgatta untalan mikor bevittem neki. A főnöke vetett véget másnap a mókának mikor már nem bírta újabb 10 órán át ezt az egyet hallgatni... :DDD )