Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43435

Meg egy utolsot. Mar kertem a tagsagom megszunteteset, de meg nem vettek el, nemsokara. Ha szerinted en vagyok itt a radikalis, akkor vegkepp semmi dolgom itt. Olvass vissza, nekem masok velemenye belefer, Spockkal is hany evig vitaztam elvezettel - a niggerezes nem fer bele. Ezert jottem szivesen a klubba, mert azt igerte, ilyen itt nem lesz. Es erre a Polidilin ertelmes, erdekes vita folyik, itt meg dedelgeted Afapk baratodat 2 nicken, beszallsz a jatekba, miszerint egyik fele cigany, mert nem hiszem el, hogy nem tudod, hogy ugyanaz a szemely 2 neven ir a klubba. A polidilin kivagna a moderator minden nap, te meg elvezed a tarsasagat, te tudod miert, de ezzel meghatarozod a klubod szinvonalat, ami nekem nem felel meg. Talalok majd az itteni baratokkal mas forumot beszelgetni, es ez nem csak sertodottseg es felhaborodas, hanem szeretnem elhatarolni magam a tarsasagtol, Toled es Afapktol, egyszer es mindenkorra. En nem nem szeretlek teged, csak hatalmasat csalodtam benned, es a klubodban, es vedd eszre, hanyan tettek ugyanigy, rajtam kivul. Mert nem moderalsz, mert engeded a niggerezest es az eke-gavriel bunyot, nincs mar itt kedvenc vitapartnerem Spock es meg sokan.

Tovabbi jo kis niggerezest meg antiszemitazast meg muszlimozast kivanok, ovodas szinten, ahogy ez neked megfelel.

Előzmény: Mumu (43422)