Nem jött össze a +wincsivel sem! A videókártyára sem gondolok, ha csak vki bebizonyítja, h kifejezetten nem alkalmas az Nvidia GeForce 8800 Gt a Studió12 alá!. A Pinnacle alkalmasnak találta a Nvidia GeForce 6-t, hát csak nem rontottak rajta annyit, h alkalmatlan legyen az újabb verzió dupla memóriával. Különben azt írják, h 600 és a javított kiadás 625MHZ órajellel müxik, de mivel nekem ez nem mond túl sokat, azt se tudom, h kitől és mit kérdezzek ebben a témában.
Én -bár bizonyítékom nincs a tapasztalataimon kívül-,arra gondolok, h nem igazán ismeri az AVCHD szabványt, vagy csak a Sonyra van az is kihegyezve. Jó lenne ismerni olyanokat, akiknél a Panasonic full-HD-s filmeket kifogástalanul írja meg. Az editálással semmi gondom nem volt, bár komolyabb videoeffecteket nem alkalmaztam e verzóban még.
A Panasonic HD Writer sajnos nem tud kísérőzenét és kísérőszöveget aláeditálni, s lehet, h ez nem véletlen? De amit csinál, az tökéletes.
Úgy vettem észre mások sem elégegettek maradéktalanul a Studio Ultimate-el.
Nos kivárom a szoftver fejlesztését, még úgy is drágák és kiforratlanok a full-HD-s eszközök!!!