djuice
2008.11.05
|
|
0 0
8416
|
Sőt, én gratulálok neked (még eddig nem tettem meg), viszont a laci "barkácsolásod" a kép alapján tetszik! Komolyan! Remélem jól is fog "forogni"! Másrészt, nem hinném hogy Zsolt mintáihoz képest az enyémek olyan kiugróak lennének (ha lennének - Hammondra gondolok itt!), hiszen itt már csak mikroszkópikus mértekeben beszélünk, hogy éljek e képzavarral a hangzást illetőleg. Viszont nekem már annyira rá van az ilyesmikre állva a fülem, hogy én igényelném az ilyen jellegű finomságokat. (már írtam, hogy eltranszponált mintáknál nincs "csúnyább" a hangszer modellezésében, persze a csúnya mindenkinek relatív. Van aki a PC-je integrált hang-chipjébe tárolt Roland szabvány "hammond" hangzástól is "elcsöppen". Nos asszem itt többre vágyik mindenki, bár az is igaz, hogy adott koncert körülmények között tök mindegy, hogy mi szól a népnek, azonban a hangszer a zenésznek szól, a zene szól a népnek, ergo a hangszer a zenészt inspirálja és amennyire ez így van, olyan lesz a szóló zene a népnek is.... :) vagy túl bonyolult voltam? ) :) |
Előzmény: szimizso1 (8415)
|
|