Bocs, de amint írtam én zongorákat szerkesztettem! (olvasd újra a 8402-nál)
A Hammond annyival könnyebb hogy "bizonyos mértékben" kevesebb a spektrális felharmonikus tartalma, tehát nem kell annyira szőrözni, mint a zongora átfedő spektrumaival, de ezt inkább nem folytatom, mert úgy is kínai a legtöbbeteknek, aztán majd megint kapom hogy csak számomra érthető dolgokról beszélek...
Valszeg ezért nem ír tube sem az építészmérnöki tervezéseiről ide, de elhisszük neki hogy ért hozzá. (naná!)
Ha nekem is vergődne itthon pár Hammond meg Leslie, már tube szaktársat is rég megelőztem volna a mintavételi ötlettel.
Saját zenét illetőleg meg azért nem rakok fel ilyet, mert saját magamat ismerve hozzátok képest gyerekcipőben járok, ami nem feltétlen jelenti azt hogy zeneileg nem értek a dolgokhoz, hisz hány műkedvelő zeneértő van akik egy hangot nem tudnának semmilyen hangszerből kicsiholni...
Nekem úgymond "megyeget valamicske" blues körökre Jimmy-Joey árnyék szintű! játékmódjában (erről tube bácsit kell kérdezni), de nem tartom annyira jelentősnek-e tudást hogy bárkit ezzel traktáljak. Valószínű "győzike-hatást" érnék el pár itteni "szaktekintély" előtt úgyhogy inkább kihagyom... :)
viszont rakok fel (ha sikerül) pár "nagyon régi", kompakt kazettáról átmentett mp3-at (azért relatíve régi, mert még a 90-es években nem voltam eleresztve CD íróval, de akkori lemezekről való az anyag).
Addigis, házi feladat (szorgalmi!): tessék utánnanézni Eugene Carrier bácsinak!
(annyit elárulok, BB king bandájában nyomta, és tud nagyon elegánsan orgonálni is! Nem Jimmy-Joey játékmódú a pasas, de pont ettől izgalmas!)
Majd írom a linket...