504LACI Creative Commons License 2008.11.04 0 0 1184

Akik pont ott laknak az út mellett, azok akkor költöztek/költöznek oda amikor a busz már ott járt.

Nem vagyok szociológus, de szerintem egy lakópark átlagos lakója a belvárosból jön ahol még több busz jár és nem a tanyáról költözik be.

Ezek a lakók nem veszik igénybe a járatot, mert egyrészt autóval járnak, másrészt nekik közelebb van a lenti megálló, ahol többféle busz is jöhet.

Nagy valószínűséggel dolgozó emberek, akik reggel elmennek, este meg haza. 

A busz csak a reggeli és a délutáni csúcsban jön fel a hegyre, miért zavarná őket?

Elég furcsa, hogy aláírásgyűjtést próbálsz szervezni egy olyan közösségben, ahol pillanatnyilag nagyobb probléma az új lakással kapcsolatos átadás/átvétel és garanciális gondok, mint a Téged zavaró busz.

De tényleg nem vagyunk egyformák. Pedig ha a nickedben szereplő szám évjáratot jelöl, akkor annak kellene lennünk...

Mondtam én, hogy az autó törés a megoldás? Ezek nem tőlem függő dolgok, hogy akarom-e vagy sem, ezek tények.

Nem kívánom senkinek, hogy összetörjék vagy ő koccanjon, az első havas napon majd kiderül. Aztán utána majd nem fog odaállni senki. Okos ember a más kárán tanul.

Előzmény: kikitu67 (1183)