Én nem a lakóparkban lakom, de megmondom őszintén nagyon szép lett az új otthonotok. Remélem jól fogjátok érezni magatokat itt.
Ha a parkolásról esik szó most a fórumon én azt a problémát vetném fel,hogy a Rózsakert utcában előttetek álló autók sajnos nagyon útban vannak. Aki a dombra megy fel nehezen jut előre, mert a parkoló autók miatt nem lehet elférni a szembejövőktől. Bár most még elég jó az idő, de ha leesik a hó nem lehet feljutni a dombra, csak egy lendülettel, ha fékezni, vagy megállni kényszerülünk, nem lehet újra elindulni.
A Rózsakert utcán járó szuper állapotú csuklós buszról mi a véleményetek? Biztos nem számítottatok rá, mikor zöldövezeti lakást vettetek. Mi itt feljebb a dombon sem. Ez a monstrum 2007. nyarán jelent itt meg a semmiből, senkivel nem egyeztettek. Azóta itt dübörög, állítólag addig, amíg a Szabadság-hidat át nem adják. Kérdezném, hogy amennyiben esetleg aláírást gyűjtenénk segítenétek-e? Azt szeretnénk, hogy ez a járat csak a Nagytétényi úton közlekedjen a belvárosig, ne jöjjön fel ide a hegyre a kertes házak, zöldövezeti óvodák, iskolák közé.
Láttam, hogy kiírták, hogy valamilyen rendelő is lesz ott a lakóparkban. Akkor szerintem szintén bárki bemehet majd arra hivatkozva, hogy a rendelőbe jött.