Most akkor mi a jó? Ha levágnak 50-100 euróra, amibe nem döglesz bele, de elgondolkoztat, vagy ha befenyítenek egy opciós 50 millával?
Azt hiszem nem érted a lényeget. Nem baj. Ebben az országban talán nem is baj ha nem érted, itt sosem lesz rend a fejekben....
A második esetben meg épp azt akarod, ami ellen eddig ágáltál, miszerint elég egy kis hiba, és a geci jogrend végromlásba dönti a családot...
Azt hiszem újra el kellene olvasnod amit írtam: nem elég a hiba, hanem bazi nagy baromságot kell ahoz csinálni egy civilizált országban (a mienk sajnos távolról sem az, kivált a rendszer fenntartói nem azok). Nálunk elég egy tilos parkolás is hozzá.... Már ami a jövedelemarányos büntetéseket illeti...
Attól, hogy meghal / súlyosan sérül valaki, aki nem volt bekötve, levágsz valakit 50 millára, csak mert benézett egy jobbkezest?
HA valaki "benézett" egy jobb ketzest, az a saját kárát okozta... MIRŐL BESZÉLZ? ÉRTED AMIT ÍRTAM? VAGY CSAK KÖTEKSZEL?
Meg aztán mint már írtam: Ez a fajta elrettentés nem működik.
Mielőtt leírtad ez t a bölcsességet voltak érvényben ilyen szabályok??? Ugye nem? Akkor honna a jó fenéből tucc ilyet kijelenteni? Valami főzsernyák okosított fel? Azt ne vedd készpénznek, az is csak egy tahó, mint a rencer amit fenntart...
Halálos baleset okozásánál nálunk az a módi, hogy visszaintegrálják a pacákot a társadalomba.
Persze! Mert ez hozza a legtöbb pénzt a rendőrségnek - a költségvetési befizetéseken keresztül... De ez nem azt jelenti hogy szükséges, és jó hanem csupán azt, hogy ebben a bolsi országban ez még mindíg így van... Húzd le a hetedik bőrt is, oszt jaóvan, majd megideologizáljuk...
Amit nem szedhetünk be adóban, majd beszedjük bírságban, csak kizavarjuk a félhülye rendőröket valami demagóg elcseszett komcsi szöveggel, oszt dől a pénz...
Ezt szereted???? :))))))))))))))