plzltn Creative Commons License 2008.11.03 0 0 1493

Kicsit bővebben:

Egyébb munkáimat tényleg hétvégeken kell csináljam, mert bizony maradt még. DE!

Visszajöttem a szabiról. A hosszú kihagyás miatt jelentős időt vesz igénybe az "asszimilálódás a munka világába". Szóval átpakoltam a műhelyem a hétvégén, mindent felsöpörtem, kitakarítottam. Olyan szerszámok kerültek elő, hogy én is csodálkoztam. Ráadásul a hugi is csak e hétvégén jött, de fordított!

Sajnos ez is olyan cikk, amiben nincsennek igazi műszaki részletek, nincs benne, mennyit töprengett míg kigondolta, oda mondjuk nem 6-os csavar, hanem szegecs. Vagy harmadszor tört le a heggesztés, mire rájött, mert mondjuk túl nagy erő hat, túl kicsi felületre. STB. Engem mondjuk kimondottan érdekelt volna a primer hajtás, de egy büdös hang nem szolt róla.

Mindegy, te mindent megtettél. Majd ha jutok valamire, és arra érdemes lesz a művem, én leírok minden csavarhúzást és minden érdeklődőnek hozzáférhetővé teszem :)

Még annyit tettem, hogy megmértem a lánc kívánatos hosszát (annak a kétsorosnak amit egyik börzén vettem) és bejelöltem a két szemet. Nittelni nem akarom otthon a sufniban, ahhoz túl nagy a lánc átlagos sebessége. Elszakadna, szétverne ott mindent, talán még a lábam is leszakadna...

Szombaton zárva volt, de majd jövő hétvégén leviszem a motorszerelőhöz a primer láncot.

Előzmény: MECSI (1491)