djuice Creative Commons License 2008.11.03 0 0 8402
Már ismét és megint... :)
Nem azért írtam hogy megint egymásnak essünk, csak próbáltam ötletet adni eddigi tapasztalataimból kiindulva. (Kb 12 fajta zongora mintát loopoltam be én is magamnak "lebutítva" a nagy giga hankönyvtárakból, hogy beférjen a tinity 7MB Flash Rom-jába. Jó kis iskola volt, mindent ellestem amit a minta loopolásnál a nagyok használnak, esetenként jobb loopot csináltam mint a gyári japán leprogramozott! ui. az enyém egyáltalán nem jojózott, de nyilván nem egy könnyű meló ez sem... Most nem érdekel a dolog mert ott a 16MB-os stereo Seinway az emumban)
Ellenben te mondtad, hogy oktávonként 2 minta és kész, nem kell több - még fenn Pesten anno!
Szerintem pedig a perkákat így mintázva, bár nem részletezted idáig hogy azok hogy vannak, de erre nem is kérlek, hisz jogom sincs rá, tehát a perkák ritkán véve SZERINTEM nem megfelelőek a célra, de messzemenőkig nem kioktatásnak szánom, csak jószándékú észrevételnek.
Viszont ha nem kívánsz erről hallani sem, igérem nem hozom elő többet. (valószinűleg ezt akarhatod, ahogy a soraid között olvasok)

Mindenesetre kár ennyire felcsattanni (leslie és társai, nem kell szándékosan félremagyarázni amit te is értesz - ezt meg én kérem ki magamnak), ha jól emlékszem régebben még "elfértünk egy csárdában is"...

Maradok tisztelettel! És sikerekben, örömökben gazdag mintavételezést kívánok! :)

(peace!)
Előzmény: tehtube (8396)