Azért egy informatikus nemcsak a problémákat látja, van esélye a gondot orvosolnia is...;)
Megnéztem: csak nem az Érdekházasságos szösszenetre gondolsz? Mert az remekbeszabott volt. Én 120-80-ra bontottam volna pontozáskor. És minimum. Noha Avarék jobban átélték/ábrázolták a figurákat, szerintem.
A Beugró torrentsite-okról letölthető és kezdettől fogva követem.
Kicsit vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Bár fejlődik a műsor a legjobb rész szerintem az idei ötödik volt, azt gondolom, hogy 60 perc több variálást követelne meg, és valahogy feszesebbre kéne venni. Az sem biztos, hogy baj lenne, ha időnként más is szerephez juthatna.
Novák Pétert korábban kifejezetten ki nem állhattam, de itt nagyon jó. Rudolf Péter nagy kedvencem, aki ordító hibákat is zseniálisan tud áthidalni (ezzel együtt is túlságosan előtérben van már, ami nem biztos, hogy egészséges). Persze a három színészkolléga is nagyon rendben van.
Én például kifejezetten nem szeretem a zsebszöveg típusú játékot. Vagy nem szeretem két-két mondatos leszűkített válaszlehetőséges játékot.
Amit nagyon imádok viszont az a szinkron, sajnos nincs olyan gyakran, mint jó lenne. Vagy nagyon jó volt mostanság a Ványa bácsis stílusgyakorlat. Nagyon-nagyon jó ahogy a közönséget próbálják meg bevonni. Nagyon szeretem, amikor kéz mutogatása alapján kell beszélni. A stop-trükk nagyon jó ötlet lehetne, viszont már többször volt olyan érzésem, hogy nem sikerült tartalommal megtölteni.A fordított narráció is rengeteg humor forrása lehetne, csak valahogy nem mindig sikerül. Az 1-2-3-4 játék is zseniális gondolat, többnyire ül is.
A magyar-magyar félrefordítás nagyon jó ötlet volt, csak nehezen tudtam elképzelni megújíthatónak. De sikerült még ha a konkrét végeredmény nemannyira. (gondolat remek volt a kivitelezés most nem annyira -> részeg autós & rendőr)