djuice Creative Commons License 2008.11.02 0 0 8393
Igen, értem az érveidet hogy érdemes faragni a méreten ha lehet...
Valóban, Esi-vel még nem babráltam de az E4 ultrákkal már igen. Azokban van auto-loop finder. A tanulópénzt én is megfizettem a magam módján. Az Emu-t nem először próbáltam én se mikor megvettem. Talán pont itt írtam a benyomásaimat valamikor, mikor Rabata Zsolti készült megvenni és segítettem neki... (ahogy mondani szoktad: érdemes visszaolvasni pár évet...) :)
Tehát jó én még kispályás vagyok mert nem milliós Hammondokon buktam a tanulópénzt, de az én helyzetemben az Emu ára is vaskos volt, főleg hogy most a kutyának nem tudnám ingyen se eladni, pedig egy tökéletes Steinway bővítő is van már benne. (egyrészt talán mert sokan nem is ismerik vagy nem keresik vagy csak a Hammond hangzás túl speciális nekik és többet szeretnének) Viszont még most is azt mondom parányi hibáit nem számítva, hiszen azok csak a szőrözés eredményei, még most is bepárásodik bármely zenész arc szemüvege ha megmutatom nekik. S ha azt vesszük még mindig a legolcsóbb és legvalódibb élményt nyújtó klón. (ui. a te fejlesztésedhez még mindig kell a fél milkós Motionsound)
A mintavételt illetőleg csak azért bátorkodtam jelezni észrevételeimet mert én tuti a legtutibbra mennék hasonló körülmények között, de legalábbis ha csak minden egész hangról mintáznék (ugye egyből fele a méret így) vagy egy mintát egy félhanggal le és fel transzponálva önmaga környezetében, már elég csak 4 minta/oktáv, azaz a harmada... Mindenesetre a perka mintákat én fix hogy félhangonként venném 5 oktávon át, gondolom azokat külön veszed fel magukban nem a presetekkel kombinálva?! De te vagy a főnök!
Majd ha kész lesz meghallgatjuk! :)
Amúgy gratulálok ezen irányú elgondolásaidhoz, végülis a tanulópénz nálad ha jól látom meghozta az eredményt, hisz elégedett vagy meg ahogy mondod mások is és ez a fontos. (a delux verzióról meg meg beszélünk ha oda kerül a sor) :)
(tehtube signatured delux model) :)

Szimizsonak: bármit meg lehet oldani a HP zongidban ha... 1. tudsz epromot kódolni, 2. be tudod integrálni a gyári áramkörbe. Vannak akik pl így hekkelnek dvd írókat-lejátszókat elég ügyesen, sőt ők még a gyári kódot is leszívják, visszafejtik, átírják és visszatöltik! És 18-20 éves kölkökről van szó! Valószínű talán egy igazi Hammond klónt is meg tudnának csinálni, jobban mint a nagy japán Suzuki-Hammond mérnökök. :)
Előzmény: tehtube (8390)