stevie wonder Creative Commons License 2008.11.01 0 0 7311

És kaptam láthatósági mellényt is, ezek szerint a Székesfehérváriak kitesznek magukért

Egyreszt kotelezo KRESZ-tartozek, masreszt 300 ft darabja (epp tegnap lattam a Tescoban).

Es hasznos.

Mult vasarnap jottem haza Ausztriabol, es nem sokkal elottunk egy nemet rendszamu terepjaro egyszercsak felborult az autopalyan, a belso savban. A balesetet nem lattuk, de az oldalan fekvo autobol eppen maszott ki a sofor, egy fiatal szoke lany. Azonnal megalltunk a leallosavban, es mivel szurkulet volt, elokaptam a lathatosagi mellenyt, es szabalyszeruen "levadasztam" vele a csajt. Nem volt semmi baja szerencsere, de nyilvan sokkot kapott, mert ott acsorgott az autoja mellett a belso savban, ami ugye nem a legmegfelelobb hely. Ugyhogy rateritettem a neonzoldet, es kitoltam a belso savbol, az ut szelere. Az osztrak autopalya rendorseg -- nem viccelek -- egy percen belul kint volt, es biztositotta a helyszint. A csaj egyebkent magyar volt, es az volt a legnagyobb gondja, hogy el lehet-e inditani az autot, tud-e vele tovabb menni :-) (Persze csak a sokk miatt, lathatoan fogalma nem volt, hogy hol van, es miert van ott, ahol van. En is mondtam erdekes dolgokat, miutan elszalltam a bringammal harom eve...)

Előzmény: jopek13 (7307)