KNL-241 Creative Commons License 2008.11.01 0 0 5630

Sziasztok!:)

Ezer éve nem írtam ide...

Azért Kecskemét legszűkebb vonzáskörzetét nézve,kb. 130000 emberről beszélünk,erre a város két különböző pontján nem sok 2 Teszkó...

Nem én találtam ki,de ha a cikk végén igaz a fejezet,akkor nem szűnik meg a jelenlegi,Talfáján lévő áruház.

"Nyáron új kecskeméti üzlet nyílik?

A Tesco további megyei terjeszkedéséről Hardy Mihály elmondta: Kecskeméten nyáron várható a második Tesco áruház átadása.
– A megyeszékhely még egy Tesco-t elbír. Tudomásom szerint ez a nyáron meg is nyílik majd – mondta a szóvivő. Hozzátette, egy áruházat akár tizenhat hét alatt is fel tudnak építeni. A Kecskeméten hallható azon híreszteléseket, miszerint a jelenlegi kecskeméti áruház az új megnyitásával bezár és logisztikai központként működik tovább, a szóvivő alaptalannak nevezte."

http://baon.hu/cikk/112356

Másik észrevételem.Az az út,amiről itt beszéltek,az egy külterületi feltáró út.Neve:Széles köz,így már gondolom ismerősebb... :) Felsőszéktóról indul és a Teszkó előtti körforgalomba csatlakozik,a város északi külterületét DNY-ÉK irányban szeli át.Buszjárat szerintem hamarosan közlekedhet majd rajta,hiszen belterületbe vonják a Belső-Máriahegyet,vagy már vonták is...

Sok 2 Ft-ot sem érő kecskeméti térképen létezik egy másik út is,ami persze a valóságban nem épült még meg.Ez pedig a Károly Róbert körút,amely a jelenlegi III.Béla krt folytatása lenne a régi E75-ön keresztül egészen a Nagy Lajos király krt-be torkollik majd,egyszer...Ez a körút párhuzamos az általatok említett Széles közzel és a széchenyivárosi Március 15-e utcával.

Egyszer biztos fog rajta buszjárat közlekedni,főleg ha belterületbe kerül a Belső-Máriahegy,illetve ha tovább építik a széchenyivárosi lakótelepet,akkor ez a terület is prioritást kap.

Vélemény,észrevétel?