tnsnames.ora Creative Commons License 2008.11.01 0 0 443
Tévé híján ezt sem láttam. :o) BTW: az ötvenes években itt Magyországon is voltak hasonló horror sztorik.

Én viszont teljesen lebetegedtem. Szépen ütemesen ment fel a lázam 38,7-ig. Szűnni nem akaróan rosszul voltam/vagyok, úgy hogy fogalmam sincs mi bajom van. Valami spéci hülye influenza-vírusra gyanakszom. Már azon kezdtem el morfondírozni, hogy így ünnepek alatt hová és milyen esetben érdemes fordulni. Mivel ennél feljebb végül nem ment a lázam, így katonadolognak minősítve a dolgot, szimplán csak próbálom legyűrni a kórt; igaz egyelőre nulla sikerrel, annak ellenére is, hogy literszám iszom a teát.

Mivel nem találtam itthon a lázmérőmet, és bevillant, hogy a higanyos lázmérőnek beintett az EU, így azonnal elmentem és vettem három darabot tartaléknak. Én értem, hogy a higany erősen szennyező anyag, de azért a környezetvédelmet, nem feltétlen ezen kéne kezdeni szerintem. Én aki dokit ismerek, mindenki a hagyományos higanyos vérnyomásmérőt használja például. És én elhiszem, hogy könnyebb kezelni a digitálisat, nem kell például lerázni 38,7-nél :o))), de nekem nagyon rosszak a tapasztalataim ezekkel a kütyükkel.
Előzmény: Foeniculum V (442)