djuice Creative Commons License 2008.11.01 0 0 8388
Köszönet, köszönet a kottáért! Valamelyik nap neki is esek a gyakorlásának. Bruno Michelihez képest ő nem mutat példákat hogy hogy lehet "megtanulni" a virtuóz de irányított glissandókat, kromatikus staccato akkord meneteket stb?
Amúgy mennyibe van postaköltségestől háztól-házig?

Más. Látom kedvet kaptál az ESI megmodernizálásához! :) :) :)
Szerintem mindenképp megéri a kényelmet ez a kis plusz ráfordítással járó átalakítás, bár mondod hogy te nem vagy az a minta próbálgató. Viszont így még a vinyó is kidobható, elég egy cf kártya és csak egy mozdulat a pcbe is áttenni...
Igazából a scsi átalakítók bonyolítják meg és dobják meg árban. 30-ból kijön azért?

Végül az új 3-as szériájú mintafejlesztéshez kapcsolódóan, lehetne akár egyedi igény szerint külön minden félhangról bedigitalizálni a Hammondot? Mivel azt vettem észre (ami pl zongoránál már régen teljesen nyilvánvaló volt) hogy a Hammond hangjai attól élőek igazán mikor minden hang másképp karcol, másképp key klick-el. A B3-mam is pont itt vérzik el hogy egyrészt az oktávonkénti 2-3 minta lelassított magnó-szerű hatást gyakorol a lacis mintáknál, de a dry vonal minták klattyogásainál is érezhető főleg a tenyerelős játékmódoknál, de halmozottan érvényes a perka mintakra! Utóbbiak nagyon borzasztó elmosódást szenvednek ha nem hangonként vannak mintázva. Maga a hang karaktere veszik el.

ilyen precizitási fokot nem sajnálva kedvenc hangi élményünkre, a hőn áhított original Hammond hangzásra már én se gondolkodnék sokat a vásárlásán. :) sőt, lehetne ez egy ún. Deluxe verzió is - tőlem még a többi hangszer is kihagyható lenne mellőle, csak a színtiszta Hammond és semmi más! A mintákat meg úgyis egyszer kell levenni, az a plusz 1-2 félóra meg szerintem amit igénybe vesz többletileg nem nagy gond, vagy tévedek? (még a beloopolásukat is vállalnám nyers hosszú minták esetén, bár ha jól tudom az Esi-ben van erre is auto-loop algoritmus) ???
Előzmény: tehtube (8386)