Arilian Creative Commons License 2008.10.31 0 0 6008
Énis mesélek :)

Végül úgydöntöttem a hillen kezdek amin a wine is van... ez +1 prod és +1 gold az elején.

Organised religionra rámentem rögtön agriculture után, közben stonhenge, de kő nélkül.

Utána Write és Open border mindekinel.

Ahogy ez megvolt, elkeztem ontani a városokat, amibe egyből worker+archer lett.
majd vallási épületek és library

Olyan nagyon sok azért nem lett de a "adria" kikötö a vassal igen.
Az északi lóról lecsúsztam pont ezért északra még 2-3 kisebb várost tettem a hidegbe a halért lóért bálnáét.

Great proféta szent épület és a kontinens nagyrésze pikpak zsidó.

1300ig nem háboruztam, és mindekivel minden cseréltem sőt adtam.

Ekkora megvolt Astronomy, és RIFLIG.

Déli goldot gyorsan bevettem, bár majdnem lecsúsztam róla mert a portugálok caravelekkel colonizálnak :)

a terv az volt, hogy beteszek egy várost tele Redcoattal "Amerika-ba és hagyom hagy támadjanak. (már csak monty volt meg HC mint vassal)

Ez be is jött de sajnos nem volt elég Redcoat és elfoglalta. Mindenesre lett 1 Great Generalom ebbol csináltam egy Medic 3as redcoatot.
Ezzel + pár ágyuval 1500ban viszafoglaltam a városom, és megvan Railroad + Constructions Corp (Sajna Corporationrol lecsusztam a nagy ajándékozgatásabn nem vettem észre igy Susim nemtudom hogylesz mert nincs Great merchantom)

Az egy szem városomban Drill3CityDef3HillDef3 Redcotokon őrli magát halálra Monty (igazábol csak egy ilyen van az öl meg mindekit a többi csak nagy néha jut szóhoz)
de még kitörni nemtudok. Várom a Repülőket meg a tankokat.

Na most kérdés: A bányákat fizikailag birtokoni kell? vagy trade ből is meglehet a 6 gold? (Pl a déli szigetnek adnék függetlenséget de a goldjukat megtartanám)