Dorinesz Creative Commons License 2008.10.31 0 0 21105

Én is néztem, amikor beléptem a hunteremmel (65-ös), hogy leporoljam, kipróbáljak vele pár dolgot, és nekem is elég szar volt. De aztán rájöttem, hogy mi lehetett a baj. Az egyik a cower volt, mint ahogy már előttem megemlítették. Valahogy sikerült kikapcsolnom, de ha minden alkalommal vissza fogja tenni, hülyét fogok kapni. Eddig sikerült a petnek mindig magán tartani a mobot (hiéna), most meg folyton rámfutott. A cower kikapcsolásával ez a problem némileg megszűnt. Meg említetted, hogy te marksmanra talentoztál. Van egy másik hunterem is egy másik szerveren, igaz az még csak 32, de őt marksmanra talentoztam, és szintúgy macskája van, mint neked. Egy-egy critical lövésnél nem bírta magán tartani a mobot, aki rámrohant. És aztán rajtam is maradt. Szóval szerintem a talent miatt is lehet, hogy nem tudja a pet a funkcióját ellátni. BM-et próbáltad? Vagy eddig az volt, és most új élet új talent? :-D A 65-ös hunterem egyéb iránt BM talenten van, és a cower kikapcsolásával gyönyörűen működött a dolog.

Én nemtudom kinek az agyament ötlete volt az, hogy azt a cowert alapjáraton beteszi a pet képességei közé, gyakorlatilag ez az egyetlen olyan skill, amit semmire se lehet használni szerintem.

Előzmény: iceride (21097)