Jawa 23A Mustang 1975
2008.10.30
|
|
0 0
1439
|
nah gyerekek fel lett ujjitva a motrom minden csapágy szimering ki lett cserélve... de nekem 3-dikba elég szarul megy kis emelkedőn má vissza kettő..viszon egyesbe hátsólábtartóra állók ugy kerékre áll mint az atom.... de 3dikban fos,,, azonkivül meg alapjárat néha van néha nincs:D hangja mint egy szarrá használt 1miliókilómlteres trabantnak... lehet a kipuff szar mert az még nem lett megcvsinálva... am meg néha ugy érzem hogy gyenge a cucc.. nekem is ilyen lila szinű főtengely szimeringem volt de berakásnál szét ment ment béna voltam.. úgy hogy most valami olcsóé van unix autósboltból... szóval nemtom cseréljem-e ki azért lehet gyenge? a meg a másik hogy a váltót haverom rakta össze aztán azt mondta hogy az egyik váltó fogaskereket nem biztos hogy jó helyre rakta.. az létezik hogy azé esik vissza a fordulat nagyon? meg kihuzatom kettesbe azt 3-dikba meg alig megy... ja meg ha kicsit huzom a gázt akkor megy ha tövig akkor fuldoklik... na ezekre mondjatok valamit! ja és még egy meg csináltam a golden -sportos kapcsolást egy tekercsről megy az első lámpa (15watt) és a hátsó is (21watt [nem volt más otthon]) magyarul egy tekercsről 36watt jönne le??? nem fog leégni a tekercs? egyébként ugy világit mindkettő mint állat... szóval érdekes egy dolog! üdv! |
|