kincsibogár Creative Commons License 2008.10.28 0 0 620

Te nem kaptál levelet, hogy mit hová kell fizetni? Ezt a két havi közös költséget nem is értem, ha eddig fizetted rendesen, miért kellene most egyszerre kettőt is fizetned? A levélben szerepel egy számlaszám is, ahová kell majd fizetned a közös költséget, + egy új összeg, ami csak a biztonsági szolgálat, és a közös költség tételeket tartalmazza, a fűtést már nem, mert ahogy azt a levélben le is írják, külön kell majd fizetned minden hónapban, és nem együtt a közös költséggel. A Vízművekkel pedig majd külön szerződést kell kötnöd. Azt nem tudom, hogy a vízdíjmegosztós lakóknak mit kell tenniük, mert én eleve egyénileg kötöttem szerződést.

És a levélben szerepelnek telefonszámok is, hogy kit tudsz keresni, ha nem egyértelmű valami.

Egyébként szerintem azért nem értjük egymást, mert én pl. nem is lakom a házban, ezért a kifüggesztett papírokat nem látom, valamint mindenki különböző időpontban vette át a lakását, én pl egy későbbiben, és engem akkor már úgy tájékoztattak, hogy egyénileg kell kötnöm a szerződéseket.

Bevallom őszintén, nekem ez így a legjobb, mármint ha én fizetgetem a számláimat, mert akkor van papír a kezemben, hogy rendeztem a tartozásom.

Hja: a levélben lévő számlaszám alapján le tudod ellenőrizni, hogy jó-e a csekken a számlaszám.

Előzmény: szancsiii (618)