alfredoo Creative Commons License 2008.10.28 0 0 201

ipari

nem vagyok valtozasellenes. akaar radikalis valtozast is el tudok fogadni, ha az nemzeti egyetertes alapjan jon letre. ehhez keet feel akarata kell, a nep hiaba szavaz, sajnos a partok vezetik az orszagot, a partokat meg partvezetok vezetik.

szerintem mindig a helyzetbol/helyzetertekelesbol/status quobol kell kiindulni es ovatos, kiszamitott lepesekkel valtoztatni.

attol hogy szajkozok adocsokkentest, amit vegul is adoemelesnek szeretnek hiszen tobb ado befolyasat varom. tehat az adocsokkentes objektive versenykepessegi helyzetunket RONTJA!

globalizalt vilagban nincsenek kozeli es tavoli orszagok.! irtam mar hogy vilagkeped szerint ahol szempontodbol jo a kozeledes ott tamogatod, ahol ciki, ahol husba vag ott nem profetizalod. tehat a nepszavazasoknak feltetlenul ki kell terjedni a nepszerutlen lepesekre is kulonben csak atverjuk a nepet.

szerintem kovethetobb ut egy ellenzek/kormany osszefogas es az ennek menten torteno kiutkereses, valtoztatas. az orvos sem mindig radikalisan fog hozza a gyogyitashoz.

Előzmény: Ipari-antidepresszió (199)