Chaina Creative Commons License 2008.10.28 0 0 21013
Valószínűleg sokakat nem. Ma amikor elmentünk Kiljaedenig, többek első kérdése volt, hoyg ki az a hölgy ott fenn... Pedig a guildemet már elég régen edzett, egész jól bírják.

Te is eljátszol úgy, hogy lövésed nincs mi az a plague és mi miért történik. Ez van. Nekem viszont kifejezett élmény volt már a legelejétől amikor visszaköszönt a történet, amikor először láttam azt az Orgrimmart ami WC3-ban még csak épült és te vitted el odáig Thrallt és a csapatát. Mai napig megvan Rexarról és Misháról az első shotom (bár azt mindig is nehezményeztem, hogy Misha nem úgy tottyan a seggére, mint a WC3-ban, viszotn a druida maciformában megkapta azt az animot). Sylvanasnál sose értettem honnan szedett egy nelf testet magának a kavarodásban, és még az én iszonyú finynás ízlésem sem tud kivetni valót találni a mostani kinézetében. Na jó picit lehetne magasabb :-)

Én nem szoktam köpködni azt, akit ebből a játékból csak annyi érdekel hogy hány strenght egy attack powa, és 20 spirit a jobb vagy 5 mana per 2 sec. Pedig hajhullasztó elmefutamokat hallgatok akár nap mint nap pár theorycrafterünktől (a régi Brutalluson töltött időszakunk volt ez ügyben a mélypont számomra.)

Btw volt már event, ami hasonlóan mozgatta meg a világot AQ kapunyitás (a tényleges nyitásnál Arathor pl haldoklott szó szerint), a Naxx előtti hercehurca, aminek a háromnegyede ugyanaz mint most. Naxx előtt még jött a Kazzak klón nagy bigyó is, náha megtépázott pár várost, ezt azt. Annak is megvolt a hangulata, ez kétségkívül nagyobb szabású esemény, de ha mindent összeadok (azzal együtt hoyg én is bosszankodtam eleget most) én kifejezetten örülök, hoyg a BC lore erőszakolása után végre valami érdemit mutat fel a Blizz a témában. És mivel már amúgy is vége lassan, vehetjük múló kényelmetlenségnek.
Előzmény: Törölt nick (20999)