Doktor Toka Creative Commons License 2008.10.27 0 0 21000

Így kezdtem: "Én megértem, hogy idegesítő, hiszen engem is idegesít a zombizás..." Szerencsére kevesebbet vagyok online.

Ami a csúnya beszédet illeti, néha nálam is elcsattan egy-két f@sz  meg ilyesmi, de azért csak csínján. Ebben a topikban nem divat a káromkodás és ahogy láttam FS-en sem. Legalábbis a ti hsz-etek eléggé kilógott a sorból emiatt. Egyébként sejtem mi mehet mostanában az óvodában, bár gyanítom neked ugyanúgy nincs óvodáskorú gyereked, mint nekem. Chainatown? (A tieid meg már túl nagyok hehe.)

Ami szerintem nem volt hülyeség Cascade, meg a többiek hsz-ében - és amit nem akarsz sztem észrevenni - az az, hogy egy ilyen mmorpg-nek pont az az értelme, hogy tőled függetlenül történnek a dolgok. Te csak részt veszel ott vagy. Nem azért van ott a világ, hogy te csinálhasd a napi kis dolgaidat. Egyszerűen ott élsz a vadászoddal és egyszer csak észreveszed, hogy "A rézfánfütyülőjét itten zombik akarnak engem elkapni, meneküljünk uccu!" Ez egy ilyen dolog és ez a fun benne. Ha kockacsörgető rpg buzi lennél, az segítene...

Egyébként annyiban is igazsága van, hogy azért a PvE szerver ingerszegényebb környezet egy PvP-hez képest. Én is utálom a gankelést, de valószínűleg jobban odafigyelek a körülöttem lévő allisokra, mint ha PvE szerveren lennék, mert tudom, hogy veszélyben vagyok, ha nem figyelek. PvE szerveren meg gondolom megszokod, hogy mindig azt csinálod, amit akarsz és kívülről nem bánthat senki, aztán ha mégis bánt valaki, akkor meglepődsz.

Előzmény: Törölt nick (20998)