nettka7 Creative Commons License 2008.10.27 0 0 1550

Sziasztok! Én Anett vagyok Szegedről és google-on keresztül jutottam el a forumotokig. Amint látom Ti mind Milánóban éltek dolgoztok, tanultok, vagy éppen oda vágytok. Szóval lenne egy óriási kérdésem.. Én nem tudok olaszul sem a bnőm, de van egy 3. barátnőnk Szasza, aki meg ösztöndíjas félévét húzza kint  a milánói egyetemen és a legnagyobb titokban szeretnénk meglátogatni őt. MÁr le is foglaltuk a fapados járatot nov 11-15ig még sosem voltunk olaszban.

Biztosra veszem, hogy feleljthetetlen emlék lesz ez nekünk a Divat egyik Fővárosa meg a sok látnivaló már alig várom és hatalmas meg minden...

Szóval egyetlen hatalmas problémával küzdünk .. még nem tudjuk, hol hajtjuk álmora szemünket.. néztem egy csomó hostelt meg mindent amit a kereső kidobott 30eurotól.. deugyebár mi csóró egyetemisták még olcsobból szeretnénk megúszni a dolgot.. és ezért szeretném kérni asegitségeteket, hogy esetleg ha tudnátok ajánlani belvárosban olcsó szállást... meg még kérdeznék egy csomó álatlánosat isPL:

Bergamoból hogyan és mennyiért lehet eljutni a belvárosig?

Mennyibe kerül egy napi összavonalas vagy csak metro jegy vagy heti bérlet? kb ha turistának megyek mennyibe jön ki  kb mennyi eurot érdemes váltani egy hétre stb.. Teljesen be vagvyok zsongva már alig várom annak elenére h fingom sincs olaszorszáéghoz se nyelv se térkép se semmi még csak 2jegyünk van a gépre ami tuti h megyünk de örülnék ha tudnátok segiteni  nekem! Azért ebbe a topikba irtam mert látom h a napokban szóltatok hozzá tehát biztosan aktív! Várom válaszotokat és mégegyszer köszönöm!

Anett