Igen, szépen ki lettetek osztva FS-en, röhögtem is nagyokat. Én megértem, hogy idegesítő, hiszen engem is idegesít a zombizás, ugyanakkor abban is van valami, amit Cascade meg a többiek írtak. Egyrészt nézhetnéd picit a fun részét, lore-tól függetlenül is olyan érzés, mint egy zombifilmben: megtámadnak, menekülsz, megpróbálod kiírtani őket, majd te is megfertőződsz, szóval van ennek egy hangulata. Másrészt ez tényleg egy WORLD event, vagyis el tudod képzelni, hogy nincs előle menekvés, nem tudsz hova bújni, mert úgyis elkapnak. Ez az event olyan, hogy nem tudod a kis napi dolgaidat csinálni, húzni a retricsicskát satöbbi. Itt a pestis és téged is utolér, ha mindenáron szeretnél questelni, meg szintet lépni. Valahol tényleg vicces az, hogy a világ "kifordult sarkaiból". Persze hosszú távon idegesítő lenne és a bug sem egy öröm (npc-k nem ölhetők Sattrahban.) De már nem kell sokat bírni. Max marad addig a RL...
Horasz, amiket pedig te írsz FS-en az néha bicskanyitogató. "Fel kellene fogni h nem mindenki kockacsorgeto rpg buzi aki ezzel a jatekkal jatszik. Sot! Allitom, hogy a jatekosok bo 80%-a, magasrol szarja le a lore-t, ugy ahogy van. Egyszeruen nem azert jatszanak h az eletfajara csattogtassanak."
Nos én a te szóhasználatoddal élve egy kockacsörgető rpg buzi vagyok. És nem "csattogtatok" (gratulálok a különösen undorító kifejezéshez) az élet fájára. És most az egyszer örülök, hogy így jártál. Mindenesetre vicces, hogy egy nyilvános fórumon ilyen beírásokat engedtek meg magatoknak. Igen Zka, rád is vonatkozik ez. Ez egy játék, amit 18 alattiak is játszanak. Erre azért tekintettel kéne lenni.