Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2008.10.24 0 0 1523
Köszi szépen...

Én meg nem akarom elvenni a kedved, találd meg a számításod, de annál rosszabb nincs, mint amikor két pici gyerek van, azt sem fogod tudni, hol áll a fejed. A pici gyerekekkel folyton játszani kell, arra nem lesz időd, hogy wc-re kimenj, mert állandóan lesni kell, hogy nem esnek-e el-le-össze stb....juuuuj, részvétem!:))

Na jóóó, nem keresítelek el, Milano imádnivaló, gyönyörű, minden sarkon van egy park, ahova ki tudod majd vinni a gyerekeket. :))

Szerződésem nekem sem volt eddig sehol sem, éppen EZÉRT mondom, hogy legyen!!
Nem kell ennek valami hóóóthivatalos valaminek lennie, csak hárman üljetek le a szülőkke, és beszéljétek át a dolgokat! Mindezt, mielőtt elkezded a munkát!
Szó sem volt róla, hogy nekem ez feladatom lesz, mégis most én mosom az anyuka koszos bugyiját is! Na, elmegy az ilyen a fenébe! Nem házicselédnek mentem, hanem a gyerekekhez! Ne engedd, hogy ilyen történjen veled!!

Ami meg Londont illeti, azt hiszem, félreérthető voltam! :) Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy odaköltözünk, imádom Londont, az én nagy vágyam volt, hogy menjünk oda, és még a mai napig nem tértem magamhoz a sokktól, hogy a brazil végre beleegyezett! :O)
Viszont Milano az örök szerelem....
Előzmény: Angel// (1521)