Hamzsa Bég
2008.10.24
|
|
0 0
615
|
Hát ez az! Küszöbön az újabb káosz! Az új képviselet már igazán kiadhatna egy korrekt tájékoztást, hogy akkor most miért annyi a közös költség, amennyi és mi az amit a régi közös költségből közvetlenül át kell vállalnunk és mikortól (pl. a fűtés, talán még a víz is). Mert szerintem abba a "magas" közös költségben átalányként ezek is benne foglaltattak, csak a házon belül lett volna a fogyasztások arányában felosztva. Ha kitöltöttél ilyen vízmegosztási szerződést és le is adtad, akkor nem kell újra kitölteni, hanem türelmesen hívni kell a Hexaédert (nekem kb két perc után bejött), de ha plombáltak is már akkor a Díjbeszedő-nél kell érdeklődni, hogy hogy áll a szerződésed! Én fenn sem vagyok a listán, pedig augusztus elején leplombálták a mérőimet. Megijedtem és felhívtam a a Hexaédert, majd a Díjbeszedőt. Megnyugtattak, hogy a szerződésem már náluk van, minden rendben van, de számlát majd csak hónapok múlva fogok kapni.... Úgy látszik a Vízműnek nem hiányzik a pénz, pedig ebben a házban egy éve nem fizetünk vízdíjat! |
Előzmény: szancsiii (613)
|
|