szancsiii Creative Commons License 2008.10.24 0 0 613

Sziasztok!

A Hexaédert én többszöri próbálkozás ellenére sem értem el. A mellékvízmérős szerződést ki se töltöttem, és mégis benne vagyok a kifüggesztett táblázatban. Jah és azért nem töltöttem ki, mert pár hónappal ezelőtt is kitöltöttünk valami vízzel kapcs. szerződést és nem tudtam h ez most ugyanaz-e vagy nem. Na szóval az egészet nem értem. A portán persze senki semmiben nem tud segíteni. most akkor ez hogy van? A másik , hogy kiküldték a közös költségre vonatkozó összeget, de csekket nem küldtek, és ez kevesebb mint amit eddig fizettem. kérdésem, hogy közben a közüzemi díjakról is átvettem a portán egy bizonylatot egy összegről, kaptam is hozzá csekket, csakhogy akkor a közös költséghez (amit kiküldtek és kevesebb mint eddig) ahhoz adódik ez hozzá? vagy hogy van ez? vagy az eddigi közös költségemhez még pluszba ez???? mer az rengeteg!!! nem értem az egészet hogy most akkor mit fizessek be , mer azt értem h a közüzemi díjakat igen 31-éig, de a közös költséget is ugyanezen a számlán vagy azt  fizessem amit eddig és pluszba még a közüzemi díjat? ez az egész káosz számomra. valaki segítsen köszi! Szandra