Mumu
2008.10.24
|
|
0 0
43305
|
..en meg szeretem a nyiltsagdat..de ovlak a humanista naivitastol.. Sajnos az elet az ami kigyogyit abbol hogy higyek a megtanult es szimpatikus liberalis elvekbe.. az eletem tanulsaga es ezt nem tudom eldugni..mert fö az igazsag..hogy csak a nagyobb erö az amely egy masik eröt legyozhet..miutan szepen elvagyunk J.JRouseau-val,Montesqui vel es ujabb idealistakkal es szeretnenk is a Nap Orszagat megvalositani jon a realitas..a szonyegbombazasok,a nepirtasok ,az artatlan aldozatai terrorista akcoknak amley mind nygszeru idealista ervekkel van a terrotristaktol megmagyarazva.. akik a humanista elvekre hivatkoznak gndolkozas nelkul olnek meg olyan embereketakiknek nincs semmi koze az o harcukhoz.. a pokol tornaca is joakarattal van kikovetve.. Igy Saddam ugye .. Obama megjellenese a politikaba tul rovid idoben tortenik es vannak olyan zavaro korulmenyek amelyek figylkembe evve óazt higy nincsenek tampontok a vadak meghazudtolasara,iditr kellene adni ennek a szemelyisegenek kibontakozasara es nem az elso legfontosabb helyen.. ehhez tulnagy a riziko. |
Előzmény: Törölt nick (43303)
|
|