christiansmith Creative Commons License 2008.10.23 0 0 118

Sziasztok!

En egy kicsit puffogni akarok!

Ugyanis szeretnem letenni az FCE-et es elotte elakartam menni egy felkeszito tanfolyamra(just in case)  de 2008-ban,Magyarorszagon,Budapesten nincs 5 ember (rajtam kivul 4) aki ugyanezt szeretne!

Ennyire ragaszkodnak az emberek az itthon elismert nyelvvizsgakra,vagy az konnyebb es azert meg sem probaljak a cambridge-it?

Kb.3-4 iskola van Bp-n aki foglalkozik ezekkel a vizsgakkal es a felkeszito tanfolyamokkal,kettobol is igergettek,hogy fog indulni tanfolyam,az egyik korrekt volt es felhivtak,hogy nem jott ossze a letszam, a masikbol meg ezt sem tettek,en hivtam fol oket ,hogy megis mi van,majd kozoltek velem,hogy sorry.Csakhogy kozben letelt a jelentkezesi hatarido es mar csak a marciusi vizsgakra lehet jelentkezni.

Nice,isn`t it?:)

Szoval eldontottem,hogy egyedul keszulok fel a vizsgakara,ugyhogy ha barkinek barmi jo tippje van arra,hogy milyen konyvbol erdemes felkeszulni azt megkoszonnem!:) Esetleg ha tud valaki jo magantart aki felkeszitene az FCE-re,irjon melt a christiansmith79@gmail.com  - ra.Koszi!

Agilera!Veled mi a helyzet azota?Jelentkeztel az Advance-ra?En is kint eltem Angliaban 2,5 evig,ugyanaz a szitu,a speaking jo,de a nyelvtan rubbish:)

En nem merem bevallalni az Advance-t,lattam,hogy emberek mennyit tanultak ra,eloszor megnezem milyen az FCE:)

Elesszuk egy kicsit fel ezt a topicot!

Udv!

Krisztian